Wat is een Bullet Journal? Is het de juiste manier?

By | March 22, 2021

Wat is een Bullet Journal? Is het de juiste manier?

Wat is een ? Een bullet journal, ook wel dagboek of dagboek genoemd, is een uniek soort dagboek waarbij je je dagelijkse bezigheden en emoties op een groot stuk papier moet vastleggen. Het is ideaal voor mensen die het schrijven van handschriften omslachtig, tijdrovend en mentaal vermoeiend vinden. Bovendien biedt het de mogelijkheid om op elk gewenst moment te schrijven. Daarom wordt het veel gemakkelijker om aantekeningen te maken over van alles en nog wat, van belangrijke telefoontjes tot familiebijeenkomsten.

Wat is een bullet journalWat is een bullet journal

Wat is een Bullet Journal? Is het de juiste manier?

Wat is een bullet journal? Een bullet journal, ook wel dagboek of dagboek genoemd, is een uniek soort dagboek waarbij u uw dagelijkse bezigheden en emoties op een groot stuk papier moet vastleggen. Het is ideaal voor mensen die het schrijven van handschriften omslachtig, tijdrovend en mentaal vermoeiend vinden. Bovendien biedt het de mogelijkheid om op elk gewenst moment te schrijven. Daarom wordt het veel gemakkelijker om aantekeningen te maken over van alles en nog wat, van belangrijke telefoontjes tot familiebijeenkomsten.

Maar wat als u deze tool verkeerd gaat gebruiken? Om te beginnen moet je dingen op de juiste manier opschrijven. Als je bijvoorbeeld begint, is het ideaal om op te schrijven wat je wilt bereiken tijdens de eerste paar weken dat je traint. Als je zou beginnen met het opschrijven van "Ik wil me sterk voelen", dan zit je niet op de goede weg. Het zou productiever zijn om op te schrijven 'Ik wil me sterk en fit voelen'.

Wanneer je net begint met een bullet journal, is het ook slim om een Habit Tracker of een notebook te gebruiken. Wat is een gewoonte-tracker? Een gewoonte-tracker is gewoon een notitieboekje met een klein plakbord waarop je kunt schrijven. Wat is een notitieboekje, vraagt u zich misschien af? Kortom, een notitieboekje is een soort notitieblok met een aantal pennen waarop u kunt schrijven.

Klik op deze link: http://mylovelynotebook.nl/