Technieken voor het maken van animatiefilms

By | September 4, 2021

animatie film

Technieken voor het maken van animatiefilms

Als beginnend regisseur of gewoon iemand die graag animatiefilms kijkt, moet je weten dat er een aantal behoorlijk nuttige bronnen zijn die je kunt gebruiken. U hoeft geen grote animatiefilmexpert te zijn of uw eigen animatiefilm te hebben gemaakt om van deze bronnen te profiteren. Je kunt ze gewoon gebruiken om een paar ideeën op te doen of om op de achtergrond bewegende animaties te stoppen terwijl je iets anders doet, wat veel praktischer is dan proberen een van je favoriete scènes na te bootsen als een korte animatiefilm. Hier zijn enkele tips die u kunt gebruiken.

Ten eerste, als je het nog niet gemerkt hebt, bevatten veel animatiefilms een soort onderliggende mechanische of kunstmatige intelligentie achter hun hoofdpersonages. Als je kunt, zou het een goed idee zijn om wat onderzoek te doen naar het soort technologie (computers of mechanisch) dat werd gebruikt om het personage te creëren dat je nastreeft bekijk. Als je het juiste personage zou krijgen (bijvoorbeeld als je dacht aan een robot uit de toekomst die kan bewegen, denken en sinds menselijke emotie), kun je hem of haar laten rennen, springen , lopen, praten of iets doen wat een echt persoon zou kunnen doen, behalve mogelijk insecten eten. Met andere woorden, je moet ervoor zorgen dat je geanimeerde personage elke taak kan uitvoeren die een persoon realistisch gezien zou kunnen doen, en je moet kijken wat de binnenlandse bruto-inkomsten zijn die het personage gaat maken in de eigenlijke film om u te helpen bepalen of u het personage al dan niet in uw project moet opnemen.

Ten tweede, als je tijd en zin hebt, wil je misschien eens kijken hoe andere animatiefilms zijn geproduceerd. Er zijn veel boeken en websites die behoorlijk indrukwekkende animatietechnieken bieden, en je kunt veel leren door te kijken naar wat andere mensen voor jou hebben gedaan. Als je echter een relatief nieuwe regisseur of maker bent, is het misschien niet zo nuttig voor je om over het werk van andere mensen te lezen, omdat je gewoon niet alle tijd hebt om in dergelijk onderzoek te investeren. De andere optie is om gewoon wat tijd te besteden aan het doen van onderzoek op internet. Er zijn animatieblogs en prikborden voor mensen die animaties maken en het werk van anderen bekijken. Neem even de tijd om te lezen wat deze personen te zeggen hebben, en misschien kom je uit met een aantal innovatieve animatietechnieken waar je nog niet eerder aan had gedacht.

Link naar de website: View Glue