Een paar nadelen

By | May 7, 2021

Er zijn veel litecoins, maar niet allemaal zijn gelijk gemaakt. Sommige van de meest voorkomende typen litechnips die vandaag worden gebruikt, zijn Monero (XMR), FAP Turbo (FAP Turbo) en TIDEX (TIDEX). Deze drie zijn de meest populaire in de buurt, en ze hebben elk met hun eigen reeks nadelen en voordelen voor degenen die ervoor kiezen om ze te gebruiken. Eén ding dat ze anders maakt dan andere vormen van valuta’s, is dat ze allemaal werken van hetzelfde Litecoin-netwerk. LTC is de virtuele valuta die in alle drie de munten wordt gebruikt.

Een van de belangrijkste litecoïne-nadelen is dat het nergens in de buurt van dezelfde hoeveelheid concurrentie is als andere valuta’s. Hoewel dit goed is omdat het litecoin-gebruikers een grotere selectie van producten geeft om te gebruiken voor hun transacties, kan dit ook moeilijker maken voor nieuwe valuta om het in de markt te brengen. Alle drie de bovenste kanshebbers voor de bovenste positie hebben transacties die zeer eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken zijn, en ze hebben tal van partners die werken om ze te promoten.

Daarom kan het moeilijk zijn voor een nieuwe valuta om tractie te krijgen als het platform niet overeenkomt met de top litecoin-providers.

Een van de belangrijkste nadelen van Litecoin is dat het het beste werkt als een directe transactieoplossing. Op dit moment worden de meeste transacties binnen vijftien minuten van de transactie gedaan. Vanwege deze tijdsbeperking moeten degenen die Litecoïne als digitale munt willen gebruiken, bereid zijn om langzame transacties te accepteren. Als u LiteCoin wilt gebruiken, moet u klaar zijn om een paar minuten te wachten voordat uw transactie is voltooid. Zelfs met directe transacties is dit nog steeds een vrij langzame overdrachtsnelheid. Om deze reden kiezen veel handelaren andere directe valuta’s.

Een ander van de belangrijkste nadelen van Litecoin is dat het geen privacy-functies mist. Dit betekent dat iedereen die anoniem wil overnemen, door een aantal hoepels moet springen om dit te doen. Veel van de minder bekende dash-valuta’s hebben zeer goede privacyfuncties ingebouwd. Litecoin-transacties kunnen niet worden uitgevoerd op de litecoinchain zelf, maar op het hoofdprotocol van Litecoin.

Dit betekent dat iedereen die Litecoin-transacties wil uitvoeren, het Private Network van Litecoin moet gebruiken, dat eigenlijk twee netwerken op twee verschillende websites is.

Omdat de twee ketens die technisch gezien hetzelfde grootboek nog steeds gebruiken, hebben Litecoin en Bitcoin een beperkt vermogen om met elkaar te communiceren. Ze staan allebei een beperkt aantal kindertransacties toe, maar alleen door de moederketen. Het probleem is dat omdat beide valuta’s beperkte transactiekosten hebben, ze vergelijkbare transactie overhead hebben. De kosten van het uitvoeren van een server die beide kettingen behandelt, maakt het duurder om een litecoin-website te hosten dan het is om een Bitcoin-website uit te voeren.

Terwijl sommige mensen kunnen kijken op Litecoin om te gemakkelijk te zijn om te krijgen en niet te veilig, zijn dit allemaal gewoon nitpicks. Deze mist in principe gevoelens over de tekortkomingen van Litecoin en Bitcoin. Beide munten bieden een veilige en betrouwbare manier om digitale valuta’s te kopen en verkopen en geen enkele nadelen heeft. Er zijn echter enkele risico’s voor het verhandelen in een van deze munten, dus u moet doorgaan met een behoorlijke hoeveelheid voorzichtigheid.

klik hier https://www.bitcoinmeester.nl