De twee behandelingen voor de 6876 verdeling van de bollen

By | August 29, 2021

6876

De twee behandelingen voor de 6876 verdeling van de bollen

In het jaar duizend en zes was er oorlog in Botswana. Het werd uitgevochten tussen Britten en Zoeloes, die werden gesteund door hun Zuid-Afrikaanse bondgenoten. De Britse troepen, onder bevel van generaal Robert Plummer, bestonden voornamelijk uit de hertog van Gordon's Army. Dit was tegen de achtergrond van de "Boerenoorlog" (nu de "Zulu-oorlog" genoemd) die ongeveer een decennium aan en uit woedde. Hoewel het waar is dat een aanzienlijk deel van het Britse grondgebied verloren is gegaan aan de Zoeloes, was de oorlog zelf niet bijzonder hevig – de Slag bij Mwandi vormt het kritieke punt van het verhaal.

De Britse troepen werden tijdens de Boerenoorlog op verschillende punten teruggeslagen, maar ze hadden nog steeds hun belangrijkste politieke centrum, in de forten Braavu en Moremi test1233 6876. Dit was een grote klap voor de Britten en ze waren er niet helemaal van overtuigd dat ze weer konden profiteren van de onrustige situatie in Transvaal. Op dit punt ontvingen ze informatie van Ulysses dat er een nieuw diamantrijk gebied lag buiten wat ze aanvankelijk als hun frontlinie beschouwden. Dit was de diamanten gordel die, zo hoopten ze, hen van wapens en manschappen zou voorzien voor de komende strijd. Generaal Plummer besloot daar te wachten tot een geschikt moment om een troepenmacht te sturen naar dat deel van de provincie dat tussen Kaapstad en Benaulim lag.

Bij aankomst ontdekte de detacheringsmacht dat het terrein zacht en bosrijk was. Volgens Sir Henry Rawlinson, de beroemde antiquair en geoloog, die de expeditie vergezelde, was dit te wijten aan het temperatuurverschil tussen de evenaar en de aarde. Omdat dit terrein zo zacht was, beschutte het de evenaar tegen de harde Afrikaanse zon en verhinderde het dat de diamanten daar zo snel groeiden. Zo werd de "6876 verdeeld" een symbool voor de verdeling van de sferen in twee, de aarde en de hemel.

Site bezoeken voor meer info: http://76